Heb je het ook al gezien? De prijs van de Damiaanactie-stiften is veranderd. Een pakje van 4 stiften kost voortaan 8,50 euro. Dankzij deze prijswijziging kan Damiaanactie haar actie verderzetten en lèpra, tuberculose en leishmaniasis op het terrein bestrijden.

Veel uitleg behoeven ze niet. Na al die jaren zijn onze stiften namelijk een icoon geworden. Ze doen meteen aan Damiaanactie denken, en aan onze inzet voor mensen met lepra, tuberculose en andere infectieziektes die vooral de kwetsbaarste gemeenschappen treffen.

Onze wereldwijde impact garanderen

De verkoop van deze stiften is een belangrijke bron van inkomsten voor onze organisatie. Alleen stijgen de algemene productiekosten ervan jaar na jaar … Deze trend heeft zich de voorbije maanden nog versneld door de economische context die we allemaal wel kennen. Resultaat? Grotere uitgaven voor Damiaanactie. Daarom kunnen we niet anders dan de prijs van deze stiften aan te passen. Want we willen onze missie goed blijven uitvoeren.

Bedankt alvast dat je onze stiften blijft kopen en ons zo blijft steunen. Hun waarde is reëel én symbolisch. Reëel in alles wat ze ons als solidariteitsorganisatie helpen te realiseren. Symbolisch voor de mensen die ze kopen, want zo onderstrepen ze bovenal hun steun voor alle patiënten die op ons rekenen!

Gepubliceerd op 21 november 2022